agrirehberi.com Forum Ana Sayfa agrirehberi.com
Gittiğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.

SSSSSS   AramaArama   Üye ListesiÜye Listesi   Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları   ekartekart   KayıtKayıt 
 ProfilProfil   Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapınÖzel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın   GirişGiriş 

Arkadaşını davet etArkadaşına davetiye YOLLA...
Unutulanlar unutanları asla unutmazlar...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    agrirehberi.com Forum Ana Sayfa -> tekamul
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
marifetullah

MesajTarih: Cmt Şub 02, 2008 2:00 am    Mesaj konusu: Unutulanlar unutanları asla unutmazlar... Alıntıyla Cevap Gönder

Pişmanlık sadedinden değil sadece sevgi ve dostluk babından hatırlatmalar yapıcam sadece...

Yılların birbirini zorlukla takip ettiği günlerin geçmekte yorgunluk hissettiği bir zamanlar şuan da bu yazıyı okuyan değerli bir zatı muhterem şu sözleri sarf etmişti:... "Dostluğumuz sadece buraya kadar bundan sonra ben sizi aramam". Onu haklı çıkarmamak uğruna uzun süreli görüşmeye çalışmış olmama rağmen bu değerli kişi aramamak ısrarında başarılı çıkmış ve yaklaşık 6 aylık bir süredir kendisinden hiç bir türlü haber alamamaktayım. (Şubat2008)Oysa: Gece sabahlara kadar nice çaydanlık yıkıp nice büsküğütler devirmiştik onunla... O benim manevi olduğu kadar "öz abim olmadığı için" öz abim gibiydide... K.maraş ona dar geldiğinden biz onunla İstanbulda da çok şeyler paylaşmıştık... Allah için sevdiğim değerli abim senden çok şey öğrendim hiç bir zaman da nankörlük etmedim hep yerini ve değerini bildim. Tek üzüldüğüm şey senden daha fazla istifade etmem lazımdı. Benim istifade ettiğim en önemli konulardan biri dün gibi hatırladığım İşbankasının yan tarafında ki bankta gece saat 02:00 sularında yapmış olduğumuz cemaat sohbetiydi. Türkiye de bu kadar cemaat varmıymış diyerek hayretler içinde kalmıştım... Tevhid denen dünya görüşünün yaşanan şekliydin sen. Kürt zulmünü tanımama kürtlere ve doğuya karşı milliyetçi bakışımı değiştirmeme en çok sen vesile olmuştun. Kürt olmama rağmen İstanbulda yetişmem benim çoğu olayı görememem neden oluyordu ve senin sayende çok şey öğrenmiştim. Hayatımda ilk kez uzun olmasına rağmen anlamlı cümleler kurabilen senle tanışmam benim küçücük maraşta ufkumu kocaman genişletmişti...

Seni kıskandığım günler de oldu. Bazen aynı evde kaldığım arkadaşlarım dan bile kıskandım. Çünkü seni Allah için çok seviyordum abiciğim. Sevgilerimi tüm engin duygularımı sunuyorum Allaha emanet ol.
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder    agrirehberi.com Forum Ana Sayfa -> tekamul Tüm zamanlar GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  
Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Hosting by Eksiz © 2004, 2007 Eksiz Hosting